Le Blog de Eslovaquia2016 et Eslovaquia2016

 J-1091



 Divers
Fransk strejke forårsaget voldelige sammenstød officielle Italien fodboldtrøjer forpligtelse til at sikre sikkerheden for fans


  Fransk strejke forårsaget voldelige sammenstød officielle Italien fodboldtrøjer forpligtelse til at sikre sikkerheden for fans
Fransk strejke forårsaget voldelige sammenstød officielle forpligtelse til at sikre sikkerheden for fans
 For nylig i Frankrig forfølger en ny Frankrig børn fodboldtrøjer aarbejdsret reform, som førte til landet i strejke for at protestere fortsat. Men den franske sports minister Tyree, - Kobe Perla del offentligt lovet strejken vil ikke påvirke de udenlandske fans gik til Frankrig for at se den europæiske Cup konkurrence.

På torsdag har franske fundet sted i mange byer Italien fodboldtrøjer på grund af strejken førte til vold, og til dette formål, i de større byer, herunder Paris, blev uropoliti afsendt. På nuværende olie strejke, har ført Frankrig til en landsdækkende mangel brændstof, har mange tankstationer lukkede deres døre, og mere alvorligt, kroer, jernbanetransport er også underlagt et betydeligt omfang.

Tidligere har Frankrig centralstation union udsendt en advarsel, fra begyndelsen af ​​2. juni, vil de begynde en strejke. Og på torsdag, vil foreningen opgradere niveauet for handling og opfordrede arbejderne i juni 10 Europæisk Cup åbningsdagen begyndte strejke.

Franske Sports minister Rama Brian Stewart gjorde det klart, at der under Europa Cup i 2016, at den franske regering sikre, at udenlandske fans i Frankrig for at få den højeste standard af gæstfrihed, fortalte han RMC radio reporter, sagde: "mange fans ønsker at komme til Frankrig for at se og nyde Europa Cup, som vi har gjort fuld forberedelser. glem ikke, Europa Cup er stadig verdens tredjestørste sportsbegivenhed, vil der være utallige fans til fransk. Hvis strejken brød ud i løbet af en Europa Cup begivenhed, vi vil sikre, at udenlandske fans i Frankrig, sikkerhed og bekvemmelighed i størst omfang. "

Brian De Rama sagde også, at den RUSLAND fodboldtrøjer
franske regering absolut ikke acceptere fagforeninger i deres afpresning. Trods oppositionens protester og strejker i Frankrig er det underlagt lovlig adfærd beskyttet af forfatningen, dog afholdt i Europa Cup, for at opretholde en god internationale image i Frankrig er også meget vigtigt.

Tidligere i denne måned, vil det franske parlament uden afstemningen være med reformen af ​​den arbejdsret, reform i denne ordning, den franske regering i retning af deregulering, så virksomhederne kan være mere afslappet ansættelse, fyring arbejdsret arbejdere, er det muligt frit at justere behandlingen og orlovsordninger arbejdstagere efter det skiftende økonomiske miljø. Denne tilgang af den franske regering, grundigt vred fagforeninger i landet i forskellige brancher.
Message déposé le 28.05.2016 à 09:17 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 Contact



Tous les messages
Fransk strejke forårsaget voldelige sammenstød officielle Italien fodboldtrøjer forpligtelse til at sikre sikkerheden for fans


Créez votre blog sur Notre-Blog.com
Un service Mariage Annulaire.com Echange DVD, CD, Livres, Jeux



Flux RSS
EVJF
Mariage
0.009 sec