Le Blog de Jalkapallopaidat et Jalkapallopaidat

 J+3090

jalkapallopaidat


 Divers
Venäjä Maajoukkueen jalkapallo paita Guangzho
Jalkapallo paidat Real Madrid Clasico Barcelona
real madrid pelipaita Mutta näkökulmasta
Real madrid pelipaita a siirtomarkkinoilla yh


  Jalkapallo paidat Real Madrid Clasico Barcelona
jalkapallo paidat Real Madrid Clasico Barcelona, ​​kaikki pelaa valkoiset ovat menettäneet, mutta on mies, mutta ei pelannut, "voitti", hän on Casemiro. Pelin jälkeen, riippumatta median tai eri asiantuntijat ovat huomauttaneet, Benitez äkillisesti hylätty Casemiro, johtava Real Madrid menetti tasapainonsa. Kadonnut keskikenttäpelaaja suojelu valkoisen armeijan, kasvot Barcelonan kuten oppivainen lampaat yleensä, vaikka Barcelonan pelaajat eivät ole puolustuskyvyttömiä vastaan ​​Real Madrid yllättynyt. Real Madrid menetti, ei pelannut Casemiro on tullut voittaja. Hän oli kuin vanha Makelele, kukaan ei välitä hänestä nykyarvoon, jos hän ei ole, että joukkue on romahtaminen koko järjestelmän rakenteesta, ja jopa johtaa yhden aikakauden loppua.

Saat Shakhtar Donetsk, Benitez lopulta muuttaa mielensä, ei enää sokeasti seurata näkemykset media ja fanit, palaa periaatteita oman jatkaa tasapainoinen. Casemiro aloittamassa, tämä on hänen edustajat osallistuvat ensimmäisen 10 peliä Real Madrid Mestarien liigan. Casemiro muutamia pelejä pelataan Real Madridin, mutta niiden merkitys on näkynyt. Brasilialaiset tuli Real Madrid, ensimmäinen joukkue pelata toisen, vuonna 2013 siirrettiin joukkue. Lohko 10. Mestarien liigan Real Madrid voitti että kaudella, hän pelasi kuusi peliä pelataan Mestarien liigan. Kun hän lähti Real Madrid liittyä Porto, ja tänä kesänä hän palasi Bernabeu, kun Shakhtar Donetsk pelaa hänen neljäs Mestarien liigan peli tällä kaudella. Onko Euroopassa tai Primera Liga peli, Casemiro Benitez kokoonpano vahvistetaan yksi, kunnes viime viikon Clasico vastaan ​​Barcelona, ​​Benitez yhtäkkiä pyörtyi, ei anna Casemiro pelata pelata yksi minuutti, tulos Real Madridissa Bernabeu fiasko.

(cliquez ici pour suivre le lien)



Saat Shakhtar Donetsk, Casemiro palata, Real Madridin jalkapallo tasapaino. "Casemiro Real Madrid vastaan ​​Barcelona puute vakaa mekanismi aikana puolustus, Casemiro erittäin tarkka, peli hän myös yritti pitkän kantaman potkuja. Casemiro kasvaa edelleen, vaikkakin 4-0 johtoaseman tapauksessa hän teki pienen virheen, anna kilpailijat saa rangaistuksen. "

jalkapallopaita Joukkuetoveri kiitti Casemiro pyrkimyksiä tuomioistuin: "Hän on sellainen puolustus auttaa hyvin suuri pelaaja, hän anna joukkue tulee tasapainoisempia, tietenkin, kaikki pelaajat Real Madrid voi auttaa joukkue säilyttää tasapaino . "

Kesäkuun alussa Real Madrid Porto takaisinosto Casemiro, käytti 7500000 euroa, mukaan elokuun lopussa, Real Madrid ilmoitti Casemiro sopimus vuoteen 2021 asti, mikä osoittaa, että brasilialainen keskikenttäpelaaja asema silmissä Benitez. Casemiro on potentiaalia ottaa Makelele, Real Madrid sitten myydään Makelele kolhiintunut, Benitez tietää tämän historian, hän Casemiro pidetään pyhimys tulevaisuuden backcourt sotalaivoja, ja Kansallinen Derby ilman Casemiro syököön tarpeeksi katkeruus, hänen ei pitäisi toistaa tätä virhettä.

In Cross - kaksinkertaistaa jälkeen Modric keskikenttäpelaaja Casemiro tarjoavat paljon apua kuin puolustava keskikenttäpelaaja. Varsinkin pelin vihollista vastaan, Casemiro este backcourt on tärkeämpi. Viime vuosina, puute vahva ehdokas Real Madrid puolustava keskikenttä kannan, juuttunut Miro noussut Real Madridin vastaus. Shakhtar Donetsk pelin jälkeen, Benitez huomautti, että on kaksi pelaajaa Real Madrid, arvostusta mediasoitin, soitin tunnistaa teollisuudelle. Real Madrid pelaaja kuuluvat ensimmäiseen luokkaan, jota ei mainita, kun taas toinen tyyppinen pelaaja ilmeisesti sisältää Carvajal, Casemiro, Pepe ja Modric.

No, tule! (cliquez ici pour suivre le lien) Voit ostaa jalkapallo pelipaidat.


Message déposé le 27.11.2015 à 07:11 - Commentaires (0)




 Ajouter un commentaire

Votre nom


Votre e-mail


Votre commentaire


 Livre d'Or

 Contact



Tous les messages
Venäjä Maajoukkueen jalkapallo paita Guangzho
Jalkapallo paidat Real Madrid Clasico Barcelona
real madrid pelipaita Mutta näkökulmasta
Real madrid pelipaita a siirtomarkkinoilla yh


Créez votre blog sur Notre-Blog.com
Un service Mariage Annulaire.com Echange DVD, CD, Livres, Jeux



Flux RSS
EVJF
Mariage
0.025 sec