Le Blog de Not et Log

 J+3662



 Notre Histoire
Rode laserpen

 Les Présentations
Krachtige blauwe laserpennen 2000mw
3000mW groene laserpen

 Les Préparatifs
Laser lamp sterrenhemel
3000mw groene laserpen
2000mw Lasers Pointer

 Divers
Laserpen 500mw
Laserpen krachtige
Optical Modulation of a Laser Pointer or Diode Laser Module
On-line Introductions to Diode Lasers
And Those High Power Pulsed Laser Diodes?
What's All the Fuss About?
Groene Laser Veiligheidsbril


  Laser lamp sterrenhemel

Project analyse rapport is elektronisch en tekst in twee verschillende manieren (in het Engels), samen met de enquête (voorbeeld) voor de Commissie om de lijst herzien, testen. Klant kan toegang krijgen tot de oorspronkelijke vragenlijst HC greep niet minder dan de originele items vragenlijst vanaf de datum van het verstrijken van drie maanden. Als aanbetaling en Preprojektaufwendungen als de klant deze overeenkomst binnen 5 dagen na het ondertekenen van het bedrijf HC betalen ongeveer 50% van het contract prijs van RMB Stanford Wan San Qian Yi Shi round; De Commissie stelt, na voltooiing van het project vijf dagen om de balans, namelijk RMB Stanford Wan San Qian Yi Shi round betalen. De lagere prijs voor groene laser lamp sterrenhemel zal worden verstrekt wanneer de bestelling is groot genoeg.

Betrouwbaarheid van de bron van informatie verzamelen. Vendor onderzoek om de meeste grote fabrikanten in de interne informatie van inlichtingendiensten te verzamelen om ervoor te zorgen de informatie objectief waar, we moeten streven naar de betrouwbaarheid van elke bron van informatie. Daarom onderzochten we het mogelijke gebruik van meerdere kanalen te vangen en deskundigen worden beoordeeld om de procedure te bepalen. Verschillende soorten van de bronnen van informatie in dit rapport dat we hebben niet expliciet vermeld elf, maar we proberen om met het oog op de betrouwbaarheid van de individuele informatie kanaal en de nodige instructies aan de bron te verzekeren houden met het gebruik van deze informatie. Het verkrijgen van informatie over de juridische kwesties. HC zijn aan strikte controle van het onderzoek naar de wettige middelen binnen, het is een gezamenlijk onderzoek adviesbureau in overeenstemming met de richtlijnen en standaarden te werken en onethische praktijken te vermijden. Deze richtsnoeren en specificaties die we hebben een groot aantal van de informatie van inlichtingendiensten en de bronnen in de impactanalyse is niet erg objectieve waarheid van de premisse, de nodige bewerken. De prijs is laag genoeg voor dergelijke sterkste laser .

Verkrijgen marktonderzoek gegevens en door het feit dat de eigendom van de klant-onderneming, HC is ongeoorloofd gebruik of aan derden; Methoden Marktonderzoek en survey design, en gevonden van het onderzoek en marktonderzoek bevestigde het rechtssysteem en de beginselen van de HC alle terugkeer, de klant niet is toegestaan ​​of onbevoegde derden; HC richten de respondenten voor de namen en contactgegevens vertrouwelijk. Indien de opdrachtgever waarmee contact opnemen met een bijzondere behoefte aan respondenten HC voorafgaande toestemming. Echter, HC garantie voor de Commissie verstrekt: de respondenten informatie anders dan de naam, zoals naam, adres en telefoonnummer systeem. We zullen proberen ons best om de concurrerende prijs van deze groene laser pointer is.


Laser handschoen

Vereisten: Alle respondenten die nodig zijn teruggevoerd naar de naam, contactgegevens, de toegang tot de namen van de leden, zodat de vragenlijsten herzien om de authenticiteit te beschermen. Het kan ook toegang tot eigen werk beheer en toezicht van het lid. Vereisten: U moet in de inhoud respondenten vragenlijst in te vullen de ware stand van controle en inspectie op dit gebied kan ook wijzen op een manier om te testen bij de herziening. HC verklaart dat onze onderzoekers en medewerkers hebben toegang tot beroepsopleiding, zijn juist om de authenticiteit van de vragenlijst ervoor te zorgen dat de basis beroepsethiek, maar ook de HC is van fundamenteel belang voor de overleving en ontwikkeling. Moet gelden voor met naam, contactgegevens, naam van de interviewer en andere persoonlijke informatie gemarkeerd haar respondenten. Vul het antwoord op de vragenlijst op het probleem in meer dan 80% in aanmerking komen als een eerste bezoek aan de vragenlijst. Lage prijs van de laserlampje kat is op het bevorderen van zelfs lager.

Gekwalificeerd voor de eerste reis naar de vragenlijst herzien en voegde eraan toe dat eventuele vragen, kritiek om vragen te beantwoorden nadat de koers meer dan 85% zou moeten zijn sinds de laatste kwalificatie vragenlijst. Het onderzoek van het onderzoeksteam voerde het onderzoek centrum interviewer vroeg onderwijs. Betrokken training om technische specificaties en voorwaarden voor toegang tot aansluiting van het Lid in de antwoorden op de vragenlijst van de klant nodig heeft om technische problemen te begrijpen. Onderwijs Selecteer de basiskenmerken van de respondenten en de voorwaarden voor toegang tot het personeel tijdens het onderzoek proces werknemers om te voldoen aan de behoeften van de deelnemers te voldoen. Onderwijs vragenlijsten en evaluatie normen van de kwaliteitsnormen, zodat de interviewer de verantwoordelijkheid in het onderzoeksproces en de rechten kunnen verwijderen. Lage prijs van de sterke zaklamp is de meest opvallende kenmerken van de groene laser pointer.

Dit fenomeen wordt interferentie van het licht, zodat het coherent licht laser genoemd. De gewone lichtbron licht emitteert, de frequentie, de trillingsrichting fase inconsistenties, als een niet-coherent licht.

Flash tijd kan heel kort zijn. Om technische redenen, kan de gewone flits lichtbron een zeer korte tijd om de camera met flitser, flash is een duizendste van een tweede keer rond. Gepulseerde laser flash is zeer kort, maximaal 6 femtoseconde (1 femtoseconde = 10-15 sec) .Green laser pointer kan worden gebruikt in de omgeving zonder elektromagnetische interferentie. Lichtflits in een zeer korte tijd, de productie, wetenschappelijk onderzoek en een belangrijk militair gebruik.

Wat begon als "gestimuleerde emissie"? Het is gebaseerd op de grote wetenschapper Albert Einstein aan de hand in 1916 een voorstel voor een nieuwe reeks van theorieën. De theorie is dat de atomen in de samenstelling van het materiaal, zijn er verschillende aantal deeltjes (elektronen) in de verschillende energieniveaus, wordt gestimuleerd op het hoge niveau van deeltjes door een foton met een hoog energieniveau (transitie) naar een sprong laag niveau, dan zal het licht en excitatielicht van dezelfde aard uitstralen, en in bepaalde omstandigheden, de opkomst van een zwak licht om verblinding van een fenomeen te stimuleren. De computer gebruikt met de elektromagnetische compatibiliteit, die niet voldoen aan de norm, kan de dienst bereik van de groene laser pointer te korten .Dit betekent "Light Amplification door de gestimuleerde emissie van straling", op basis van de laser. Er zijn vier belangrijkste kenmerken van de laser: laser hoge helderheid, hoge directiviteit, hoge kleur en een hoge coherentie.

De laser is op grote schaal gebruikt in de laserlassen, lasersnijden, laser boren (inclusief schuin gat, verschillende gaten, gips gat geperforeerd filterpapier, geperforeerd staal, geperforeerd verpakken drukken, etc.), laserharden, laser warmtebehandeling, laser markering, glas graveren, laser trimmen, laser lithografie, lasersysteem, film, folie laser verwerking, laser pakketten laser reparatie circuits laser routing technologie, laser reinigen.

Na 30 jaren van ontwikkeling, de laser is nu bijna alomtegenwoordig, het wordt gebruikt is in het leven, alle aspecten van het onderzoek: groene laser pointer is toegevoegd anti-rillingen function.Laser acupunctuur, lasersnijden, lasersnijden, laserlassen, laser verharding, laser discs, laser afstandsmeter, laser gyroscoop verticale laser de laser scalpel, laser bommen, laser radar, laser guns, laserguns, in de nabije toekomst zal de laser zeker verder verspreiden.

Het gebruik van laserwapens is een directionele emissiedoelstelling laserstraal of directe schade aan het falen van de gerichte energie weapons.The Antitrilfunctie functie van de groene laser pointer kan voorkomen om meerdere pagina's te draaien. Na het operationele gebruik van verschillende laserwapens categorieën kan worden onderverdeeld in tactische en strategische laserwapens, laserwapens in twee. Wapensysteem bestaat uit lasers en vervolging, teneinde materiaal en detonerende inrichtingen lasercomponenten gebruikte vandaag chemische lasers, solid state lasers, CO2 lasers. Laser wapens attack snelheid om flexibel en maakt het mogelijk de precisie staking, immuun voor elektromagnetische interferentie en ga zo maar door, maar er zijn ook gevoelig voor weersomstandigheden en milieu-effecten van de zwakke punten. Wij raden u aan om de accu te nemen uit de groene laser pointer, als je het niet gebruiken voor een lange time.Laser wapens meer dan 30 jaar geschiedenis van de ontwikkeling, is gemaakt van de belangrijkste technologische doorbraak in de Verenigde Staten, Rusland, Frankrijk , Israël en andere landen hebben met succes uitgevoerd een verscheidenheid van laser-shooting-test.




Message déposé le 27.05.2015 à 06:51 - Commentaires (0)


  3000mw groene laserpen

De politie kreeg woensdagavond een melding van overlast op de Louis Regoutstraat. Ter plaatse werden agenten door een 30-jarige man uit Weert beschenen met een laserpen.


Vervolgens gebruikte de man de laserpen om naar binnen te schijnen bij nabij gelegen woningen. Toen agenten hem daarop wilden aanspreken, vluchtte de man weg, maar hij kon snel worden aangehouden. Een 43-jarige vrouw begon zich te bemoeien met de aanhouding, waarna ze agenten bedreigde. Hierop is de vrouw aangehouden voor bedreiging. De man is aangehouden voor hinderlijk gedrag en heeft een bekeuring ontvangen. De laserpen is in beslag genomen.


De oehoe die in Purmerend wekenlang mensen heeft belaagd had daar is vermoedelijk door mensen gepest en geprovoceerd. Volgens fotograaf Bas Veerkamp, die in het Noordhollands Dagblad zijn verhaal doet, zou de uil zijn lastiggevallen door mensen die het dier vanuit de auto met een laserpen beschenen. Voor een oehoe is een dergelijke verstoring extra vervelend, want de ogen van de nachtactieve vogel zijn acht tot negen keer gevoeliger voor licht dan de kijkers van een mens.


groene laserpen 3000mw


waarbij λ de golflengte is en c de lichtsnelheid. Voor een groene laser pointer, de golflengte van 532 nanometer en de energie per foton dus ongeveer 3,7 x 10-19 joule. Een laser pointer uitgangen ongeveer 1 milliwatt, zo verdelen, dat door de energie per foton vinden we dat een 1 watt laserpen steekt een vrij onthutsend 2,7 x 1015 fotonen per seconde. Slechts tien duizend van hen nodig hebt om het te maken naar onze astronaut's eye. Misschien is het mogelijk?


Nou, laten we eens kijken. Net als al het licht, een laserstraal verspreidt als het zich voortplant. De spreiding is niet veel in vergelijking met een zaklamp, maar het verspreiden. Een iets optimistische waarde voor straaldivergentie zijn ongeveer 1 milliradiaal. Over de 400.000 of zo km afstand tot de maan, zal de bundel uit te breiden naar een mooie enorme 400 km. De quadriljoenen fotonen we verzenden naar de maan elke seconde zijn dus verdeeld over ongeveer 5 x 1015 vierkante centimeter. De laatste telling is misschien 1 foton per vierkante centimeter per seconde. De pupil van het oog is kleiner dan een vierkante centimeter, dus helaas we gaan hebben om dit een te classificeren als niet zichtbaar, althans onder deze set van aannames.


Maar wacht even, 1 foton per seconde is niet zo ver van de 10.000 per seconde wilden we, althans in termen van ordes van grootte. Je kunt 1 W lasers online kopen voor een paar honderd dollar, en een van die heeft een duizend keer de output van onze laserpen met 5 caps. * Een watt is duizend milliwatt, dus in principe zijn we zo ongeveer op de zichtbaarheid drempel. Als u en een dozijn van je vrienden zoals lasers gekocht en wees ze allemaal op dezelfde plek op de maan, is het heel aannemelijk Moonwalkers kon het zien, op voorwaarde dat dat omgevingslicht was minimaal. Natuurlijk alle Apollo-astronauten aangevoerd tijdens maan daglicht om redenen van veiligheid en bruikbaarheid, dus ik vermoed dat je nodig hebt nog een paar ordes van grootte van laservermogen het zichtbaar bij daglicht te maken.


Tot slot, het is leuk om te weten dat astronauten op het International Space Station in feite waargenomen laserlicht van de aarde. Het experiment was veel gemakkelijker dan de situatie die we hebben beschreven, omdat het ISS draait op slechts een paar honderd kilometer boven. De maan is vele malen verder. Toch, het is een mooi bewijs van concept.


Het Galileo door LaserGlow is een uitstekend laserpen bij daglicht model met een 100% inschakelduur en goede recensies. Het is voorzien van stroom geregeld, en is voorzien van een IR-filter. Het is beschikbaar voor $ 80. Het wordt geleverd in een zeer compacte, knap, licht gekarteld, robuuste metalen behuizing. Helaas, gebruikt een CR123 batterij vermogen, dat een grote vormfactor en een uitstekende energie / volumeverhouding, maar dat is niet altijd gemakkelijk beschikbaar.


De Wicked Lasers Core is een krachtige 5 mW 532 nm groene laser in een vrij ordniary metalen pen-achtige formaat geval is, en kan worden gekocht voor ongeveer $ 60. Het is voorzien van stroom geregeld, en is voorzien van een IR-filter. Wicked Lasers, hier wordt besproken, wordt beschouwd als een grote naam in lasers hobbyisten '. De Core wordt gevoed door 2 AAA-batterijen, heeft een kortstondige aan / uit schakelaar (veiliger) en een sterke metalen behuizing. Een draagtas is beschikbaar.


De Lyra G5 groene laser, uit LaserGlow, is een zeer goed uitziende metalen behuizing pen-formaat laser pointer, beschikbaar voor ongeveer $ 60. Het is een laser zaklamp, gevoed door 2 AAA batterijen. Het is voorzien van stroom geregeld, en is voorzien van een IR-filter. LaserGlow, hier besproken, is een high-end leverancier van hoge kwaliteit laser pointers, met een uitstekende klantenservice. De Lyra's duty cycle is 90 seconden aan / 20 seconden uit. Gebruikers beoordelingen voor de Lyra en voor LaserGlow zijn zeer positief, met nadruk op de hoge kwaliteit van de materialen, de betrouwbaarheid van de wijzers, en de klantenservice.


krachtige 3000mW laserpointer


Ik geef het toe: het kijken naar een hond gelukkig jagen een lichtpuntje kan hilarisch zijn. Maar het blijkt laserpointer spellen hebben een donkere kant die daadwerkelijk kan schaden van een hond geestelijk welzijn. Het was een bloedstollend moment dat ik dit ontdekte, hebben genoten zo'n ravotten goede tijd een bezoek aan een Pitbull pup we bij zijn nieuwe huis had gered.Ik was snel te laten zijn nieuwe eigenaar weet de vertakkingen van zijn puppy favoriete spel en suggereren een aantal betere manieren om te spelen met de laser pointer, als hij niet bereid was om volledig te stoppen met het gebruik als speelgoed.


Het probleem met het laten van een hond achtervolging na een laserstraal is dat het leidt tot hun prooi rijden - wat maakt ze jacht en jacht naar kleine dingen die bewegen - zonder de tevredenheid van ooit de rode stip te vangen. Dit klinkt misschien als een klein ding, maar het eigenlijk kan leiden tot een obsessie bij honden aan het licht te jagen. Net als in, het eigenlijk maakt ze een beetje gek. Veel honden zullen beginnen ponsen van elke lichtstraal ze zien, sterke groene laserpen gewoon sterven om eindelijk vangen.


Alvorens een laserpointer spelletjes te spelen, dat zal de behoefte van uw huisdier naar een roofdier te voldoen, zou ik willen benadrukken dat niet spelen met een laser pointer helemaal is echt de veiligste optie.Houden ook de balk uit hun ogen, want het blindheid kan veroorzaken bij honden net als de mens doet. Omdat veel honden zullen bijten en storten zich op de rode stip, het weg te houden van andere huisdieren en mensen. Oh, en nooit richt de straal op alles wat je niet wilt zien gebroken.


Starten en stoppen van de punten kan helpen uw hond te vangen op wat het spel is en produceren een natuurlijke begin en einde. Begin met hetzelfde commando en door te wijzen de balk in dezelfde plaats als je begint, als je voet. Doe het licht uit als ze "vangen" de stip. Beloon ze met een Canidae hond behandelen elke keer dat ze de vangst van de balk, zodat ze het gevoel iets werd bereikt. Zorg ervoor dat het spel eindigt met een opdracht als je klaar bent met spelen.

Message déposé le 18.03.2015 à 03:07 - Commentaires (0)


  Krachtige blauwe laserpennen 2000mw

Krachtige blauwe laserpennen 2000mw



  • Hoe te gebruiken:

  • 1. De laser zaklamp schroef de achterkant.

  • 2. Plaats 2 16340 batterij kathode naar buiten (schakel afdeling) geplaatst negatieve naar binnen (Idemitsu orale afdeling) en draai dan de dekking goed is.

  • 3. De laser zaklamp is ingeschakeld, zet de focus hoofd, spot (cliquez ici pour suivre le lien)">groter zal vormen, zal de focus ligt op de lichtstraal in de buurt van de mond, hoe groter de aandacht weg van de spot light dichterbij de mond, dan vind je kunt branden dingen richten (Opmerking: Stel het bereik van de beweging in de bundel wordt beperkt, de beginner kan de exacte focus die soms niet kan ontsteking, moeten meer vertrouwd met oh vinden, onze baby voordat tot u gezonden, zal zetten de relevante functionele testen is goed, alleen uitgegeven ).

  • 4. Wanneer niet in gebruik voor een lange tijd, verwijder dan de batterijen.


laser 2000mW blauw



  • Voorzorgsmaatregelen:

  • 1. De batterij installatie-methode: laser pointer in de voorkant van de laser pointer batterij kathode staart.

  • 2. Wanneer een laserbundel mag absoluut niet voor de ogen van mensen en dieren bestraald!

  • 3. Continu laserlicht tijd aangeraden niet meer dan drie minuten, of de persoon als gevolg van oververhitting en invloed op de levensduur van de LD!

  • 4. Verwijder de batterij wanneer deze niet in gebruik is, een kind is niet makkelijk te krijgen in de plaats!

  • 5. Als de laserstraal helderheid ernstig vermindert let om de batterij op te laden of de batterij vervangen.

  • 6. Het is een uiterst krachtige draagbare laser. Probeer nooit om te verhuizen naar een andere persoon, een dier en een rijdend voertuig.



  • Productvoordelen:

  • 1. straight vat vorm, mooie;

  • 2. Externe focus, handige verstelbare lichtstraal dikte, spotgrootte (focus is erg handig)

  • 3. Gebruik 16340 batterij, grote capaciteit, gemakkelijk te kopen, vernieuwing duur

  • 4. import LD en accessoires, verhogen de levensduur van meer dan 8000 uur (momenteel 50-200 mW met een paar geïmporteerde LD)

  • 5. Ingebouwde laser module aan de koelinrichting verbeteren, printplaat bescherming design collectie (goed voor de binnenlandse transformatie van de huidige laser printplaat defect uitgevoerd)


krachtige groene laserpen 10000mw mode


 


 

Message déposé le 26.11.2014 à 07:45 - Commentaires (0)


  3000mW groene laserpen

3000mW groene laserpen



  • Deze groene laser pen 3000mW is momenteel onze meest krachtige laser . Aanbevolen wordt buiten en is ideaal voor astronomische gebruik de balk vooral zichtbaar bij nacht . De bundel is ook zichtbaar overdag , wanneer de helderheid daalt licht . Bereik van ongeveer 5 km.

    Groene laserpennen zijn de felste en sterkste laserpennen van allemaal. Ze kunnen gemakkelijk kilometers verschijnen en dan nog zal je een duidelijke straal zien. Al onze groene laserpen komen van professionele fabrieken die de beste kwaliteit laserpennen produceren. U bent er dus zeker van dat u kwaliteit koopt voor een eerlijke prijs. Een groene laserpen kopen is bij onze zeer gemakkelijk en wordt de volgende dag al gratis geleverd.


    100% nieuw, direct in de fabriek, in voorraad, Baotuibaohuan alle problemen binnen 30 dagen, een jaar garantie, Instelbaar focus, opeenvolgende uitgang incidentele lichtpunten. 3000mw groene laserpointer




    Dit 3000mw groene laserpointer heeft een golflengte van 532 nm , die een bijzonder intens groen ( 650 nm tegen een rode en 405 nm voor blauw) geeft . Deze golflengte is het meest zichtbaar voor het menselijk oog.

    Onzichtbare effect met verschillende functies in specifieke gebieden . Mobile 3000mW groene laserstraal is onzichtbaar en is een wizard die in de wetenschappelijke , industriële en militaire . Militaire legers vaak gebruikt om vijanden te markeren zonder de openbaarmaking van hun eigen positie . Bovendien heeft deze groene laser pointer ook gebruikt voor de opsporing en behandeling van medische geld.

  • laserpen Krachtige 

  • 5000mW groene laserpen


Message déposé le 04.07.2014 à 14:17 - Commentaires (0)


  Rode laserpen

Rode laserpen


Deze rode laserpointer is een must- tool voor fotografen/kunstenaars, astronomen, leraren, studenten, vogelaars, professionals en leidinggevenden, gidsen,


hulpverleners en personeel zoeken, bouwkundig ingenieurs en werknemers, wetenschappers, veiligheid, politiële( forensische onderzoeken), kampeerders, wandelaars,( honden en katten houden van achter de laserpunt), enz..


professionele laserpointer 50mw rood

50mW laser pointer rood


 100% nieuw, direct in de fabriek, in voorraad, Baotuibaohuan alle problemen binnen 30 dagen, een jaar garantie, Instelbaar focus, opeenvolgende uitgang incidentele lichtpunten.



  • 50mw Laserpointer met de rode laserstraal. Schijnt kilomters ver. Zowel dag als nacht is de straal zichtbaar. Ideaal om je stek aan te wijzen of richtpunt waar je je voerboot naartoe kan uitvaren.

    Specificaties:

    1.type : KRL -101

    2.Matériau laser : Luchtvaart aluminium

    3.Traitement uiterlijk van het oppervlak : verzilveren , goede tactiele sensatie

    4.Mode omschakeling: Krabben

    5.Batterij : 2 * AAA (2 x AAA Accu)

    6.Longueur golflengte : 650nm

    7.Puissance output: 50mW

    8.Portée schieten : 500-10000 ( Afhankelijk van het vermogen)

    9.Vermogen : DC3V

    10.La beste werktemperatuur : 0-35 ℃

    11.Dimensions : 13mm * 147mm

    12.Gewicht : 46g ( zonder batterijen )

    13.Point focussen opeenvolgende uitgang incidentele lichtpunten.

    Paklijst :

    1 * 650nm , 50mW rode laser pointer

    1 * handleiding

    1 * binnenverpakking tin

    1 * buitenste verpakking papier


(cliquez ici pour suivre le lien)


(cliquez ici pour suivre le lien)">(cliquez ici pour suivre le lien)


(cliquez ici pour suivre le lien)

Message déposé le 25.06.2014 à 09:42 - Commentaires (0)


  Laserpen 500mw

laserpen 500mw


professionele 500mw laser pointer groen



  • Coding : HQ01GN0029

  • Kleur : Groene

  • Maat : 15mm*167mm

  • Gewicht : 200g



  • Prijs: EUR 102.67


100% nieuw, direct in de fabriek, in voorraad, Baotuibaohuan alle problemen binnen 30 dagen, een jaar garantie, Instelbaar focus, opeenvolgende (cliquez ici pour suivre le lien)">uitgang incidentele lichtpunten.


product beschrijving:

Koop 500mw groene laser pointer overkill voor de klas , een geschenk , een demonstratie of presentatie aanwijzer sterren etc ... 500mW groene laser pen kan voldoen aan al je lage prijzen met betrouwbare kwaliteit.

Waarschuwing : gebruik time high power laser pointers mag niet meer dan 30 seconden om oververhitting te voorkomen.


300mW groene laserpen


(cliquez ici pour suivre le lien)">(cliquez ici pour suivre le lien)


 

Message déposé le 19.06.2014 à 13:25 - Commentaires (0)


  2000mw Lasers Pointer

2000mw Lasers Pointer are newly arrvied in Laserkorting.nl. As super power laser pointers, the light range can be as far as 5000 meters. They are perfect as presentation lasers for teachers, professors, doctors, engineers and so on. Naast de laserpen krijgt u er ook een opbergdoosje, batterijen en een oplader helemaal gratis bij.


laserpennen




  • Nieuwe blauwe laser pen kan wijzen lucifers en sigaretten





  • Bestellen 2000mw blauwe Laserpen Levin serie is de meest krachtige draagbare laser 445nm wereldwijd. Zichtbaarheid van de bundel lange afstand biedt de mogelijkheid om meer geweldige ervaringen graveren. Het is een high performance laser brandende lucifer, sigaretten, plastic en nog veel meer. Er zijn in totaal laser wettelijke goedkeuring van de FDA voor eventuele niet-commercieel gebruik.



  • Stabiele prestaties bij continu gebruik

    Blauwe 2000mW laserpointer Levin serie kenmerkt zich door zijn interne koelsysteem . Deze draagbare 445nm laser maakt gebruik van de metalen koellichaam koelsysteem voor temperatuurstabilisatie bij continu gebruik.



  • Ontwerpen hoge veiligheidsnorm

    Deze laser FDA goedkeuring is de meest krachtige externe schakelaar connector ontwerpen en veiligheidsschakelaar ontworpen. Beide perfect je laser onbruikbaar beschermen zonder toegang toestemming.



  • Solid-state laser met een hoog vermogen

    Deze aluminium frame laat u er zeker van zijn dat uw laser is sterk en krachtig genoeg ervaringen in diverse verbranding en thermische . Dit is een totaal 2000mW kleiner dan gewone zaklamp krachtige laser pointer, kunt u de kracht van de laser in je hand . Laserveiligheidsbril zijn een must.


laserpen 2000mW blauw


 

Message déposé le 08.06.2014 à 13:16 - Commentaires (0)


  Laserpen krachtige

Groene laserpen zijn de felste en sterkste laserpennen van allemaal. Ze kunnen gemakkelijk kilometers verschijnen en dan nog zal je een duidelijke straal zien. Al onze groene laserpennen komen van professionele fabrieken die de beste kwaliteit laserpennen produceren. U bent er dus zeker van dat u kwaliteit koopt voor een eerlijke prijs. Een groene laserpen kopen is bij onze zeer gemakkelijk en wordt de volgende dag al gratis geleverd.


Noot:

1. omdat we zijn hoog- power laser aanwijzer, dus absoluut niet toegestaan om een laserstraal de ogen van mensen en dieren tegen blootstelling! Zal leiden tot blindheid of zelfs ernstig verlies van het gezichtsvermogen.

2. continue laserlicht beveelt geen tijd meer dan 1 minuut, niet door de laser als gevolg van oververhitting en invloed op de levensduur!

3. verwijder de batterijen wanneer niet in gebruik, een kind is niet makkelijk te krijgen in de plaats!

4. als je lagere laserstraal intensiteit serieuze noot om de batterijen te vervangen of op te laden.

Beloofd door verkoper:

Professionele diensten. Is toegewijd om u de best mogelijke shopping ervaring. Wanneer u koopt van( yi feng internationale handel), u kunt er zeker van zijn dat we zijn hier om te zorgen voor al uw vragen en zorgen. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren via. Binnen 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. 

Professioneel product.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer van grote ondernemingen. Wij bieden veel van de laserpen krachtige. Betrouwbare kwaliteit, goede service.

Wij zullen u de beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u!

Blij met uw komst!


5000mW groene laserpen

Message déposé le 07.06.2014 à 12:32 - Commentaires (0)


  Optical Modulation of a Laser Pointer or Diode Laser Module

For these types of integrated laser diodes, everything takes place inside the chip 700mW laserpen groen . Therefore, the output wavelength is fixed and determined by the properties of the semiconductor material and the device's physical structure. Or, at least that's the way it is supposed to work though with some, reflection of the laser light back into the chip can cause stability problems or even be used to advantage to frequency stabilize the output. There are also tunable diode lasers using external cavity optics to provide a continuous and in some cases, quite wide range of wavelengths without mode hopping. See EOSI's Tunable Laser Diode Systemsfor an example of one commercially available product. You really don't want to ask about the price! :-)


groene 700mW laser pointer


With analog modulation, the output intensity should be related to input voltage between limits. For example, a 0 to 1 V signal may result in an output between that varies between 1 and 10 mW. The limits may be adjustable (gain and offset 200mw laser pointer blauw-violet ). A maximum modulation frequency may be specified but unless the datasheet explicitly lists what this means, it could be at the 3dB point, some other reduction in output amplitude, where the output can no longer swing fully on and fully off, or something else. Where the input is AC coupled, there will also be a lower limit greater than DC/CW.


I have a few laser pens here that go nuts when you aim them at a mirror. With some pointers the mirror has to be precisely aligned much the same as the mirrors at the ends of the laser cavity itself. With others the alignment isn't as critical. These same pens seem to be unaffected by other light sources shining back into the laser including light from another laser pen with the same approximate wavelength.


The same basic comments apply to boosting the output power of expensive green laser pointers (but of course there is much more to lose). The adjustment may vary current or for those that are pulsed (which are most of them), the duty cycle instead. With no thermal management, stability is likely to be significantly worse at higher power even if the laser diode survives. However, since 3 mW and 5 mW pointers may be physically identical inside and out 2000mW laserpen blauw , I don't know whether they are sorted on the basis of power output before labeling or is just a matter of the setting of the power adjust pot - it probably depends on manufacturer/model.


Message déposé le 29.05.2014 à 14:09 - Commentaires (0)


  On-line Introductions to Diode Lasers

On the other hand, an entire wafer of VCSELs can be tested as a unit with each device evaluated for lasing threshold and power, and beam shape, quality, and stability, It is possible to form millions of VCSELs on a single wafer as a batch process and then test and evaluate the performance of each one automatically. The entire wafer can be burned in to eliminate infant mortalities and assure higher reliability of the final product. Each device can then be packaged or thrown away based on these findings.


Like their IR cousins, the typical maximum power from these devices is around 3 to 5 mW. Cost is in the $10 to $50 for the basic laser diode device - more with optics and drive electronics Ultrafire 16340 CR123 Batterij Lithium Oplaadbare . Higher power types (10s of mW) are also available but expect to spend several hundred dollars for something like a 20 mW module. Very high power diode lasers using arrays of laser diodes or laser diode bars with power output of WATTs or greater may cost 10s of thousands of dollars!


Ultrafire 16340 CR123 Accu Lithium Oplaadbare


Due to the nature of the emitting junction which results in a wedge shaped beam and unequal divergence (10 x 30 degrees typical), a laser diode is somewhat astigmatic. In effect, the focal length required to collimate the beam in X and Y differs very slightly laserpointer 3000mw groen . Thus, an additional cylindrical lens or a single lens with an astigmatic curvature is required to fully compensate for this characteristic. However, the amount of astigmatism is usually small and can often be ignored. The general beam shape is elliptical or rectangular but this can be circularized by a pair of prisms.


The better way to deal with these laser diodes is to have them already mounted on a heat sink. But now we're talking about $100s for a single unit. But, for a number of reasons, the best type of high power laser diode to get is probably a fiber-coupled module. Then you don't have to mess with beam shape issues, the diode is safely tucked away out of harm, and the fiber output can easily be adapted to your favorite crystal shape laserpen 5000mw groen . Some power is lost in the coupling but it appears as though the specs I've seen are similar for the bare diode assembly and fiber-coupled module. Of course, the cost for such a module now appoaches that of a nicely equipped PC. :)


Low power edge emitting diodes usually operate in a single spatial mode for both axes. Edge emitting diodes more than about 100 mW are almost always multiple spatial mode in the slow (horizontal) axis, single mode in the fast (vertical) axis. Although it may take some effort (see below), a single mode diode can be focused or collimated with diffraction limited performance in both axes. This isn't possible even theoretically for a the slow axis of a multimode diode.


 


 


Message déposé le 13.05.2014 à 11:39 - Commentaires (0)


  And Those High Power Pulsed Laser Diodes?

You may have read about truly high power laser diodes - those putting out WATTs, 10s of WATTs, or even 100s of WATTs from a one diode or an array (bar) of diodes in a single package, or multiple laser diode bars. These are usually near-IR emitters, often at 808 nm. Solid State Diode Pumped (DPSS) lasers are driven by these light sources with some providing upwards of 1,000 WATTs (and the upper limit is climbing as you read this). Also see the section: Diode Pumped Solid State Lasers.


If you have your heart set on one of these for your birthday, all I can suggest at the present time is to keep track of what is available surplus and to check with the manufacturers listed in the chapter: Laser and Parts Sources. They do show up on eBay but accuracy of the description and operating conditoin may be unknown. If this is for some sort of academic project with a legitimate research objective 5mW groene laserpen , you may be able to obtain a cosmetic reject or one that doesn't quite meet specs by persistent pleading with one of the laser diode manufacturers. Or, if you can deal with the bare chips, it may be possible to beg a few from one of the companies that produces DPSS laser systems since they use them by the carload, and when purchased by the carload, the cost goes way down.


Professionele groene laserpointer 50mW


Most laser diodes up till now (as well as most of those discussed in this document) are edge emitters - the beam exists from the cleaved edge of the processed laser diode chip. These are also called Fabry-Perot (FP) diode lasers since the cavity is essentially similar to that of a conventional gas or solid state laser but formed inside the semiconductor laser diode chip itself 20mw groene laserpointer . The mirrors are either formed by the cleaved edges of the chip or (for high performance types like those that are very stable or tunable) one or both of these are anti-reflection (AR) coated and external mirrors are added.


Apparently, laser diode bars/assemblies of much higher power are now available at roughly equivalent prices if you multiply $10/W by the number of watts (but I don't know for what quantities these prices apply). Check out Industrial Microphotonics Company as one possible supplier. The IMC Products Page lists a wide variety of really interesting items but unfortunately doesn't have any prices 50mw laserpen groen . Bars can be connected in series to ease the power supply requirements enabling them to be driven with lower current at higher voltage (e.g., a 4 bar configuration would use 8 V at 50 A instead of 2 V at 200 A). With individual chips on a common heat sink, this really isn't an option.


Several other companies are developing lasers using a similar approach and systems at many wavelengths - including those in the yellow/orange "no laser land zone" - are now available or will be in the near future.


 


Message déposé le 04.05.2014 à 11:21 - Commentaires (0)


  What's All the Fuss About?

The cost of Nichia blue/violet laser diodes is high because of their patent monopoly. They patented the C-axis cut of sapphire crystal wafers that is necessary to grow these diodes on. So far the only other material they grow on is silicon carbide, but it doesn't match GaN lattice that well making high power impossible, is much harder than sapphire and adds about 3 to 5 V on top of the 4 to 5 V nitride voltage drop basically cooking the poor little diode. :-(


A typical laser diode is diffraction limited with an emitting area of about 1 um by 3 um. An LED will emit from the surface of its chip over a full hemisphere. In order to radiate over only a limited angle, a lens is added but with idea optics Violet Laser 100mW , the emitting area is still effectively the .3 mm x .3 mm or so area of the LED. This is about 30,000 times that of the laser diode. With the typical 5 mm molded lens, it is more like 1,000,000 times the area. That means the intensity and optical density of the laser diode can be over a million times that of the LED.


200mW laserointer groene


This is at low currents, maybe around or possibly under half a milliamp for the usual ones with maximum rated current of 30 mA. These are noticeably nonlinear with efficiency peaking near or maybe under half a milliamp. They are so nonlinear in favor of low currents that they are sometimes referred to as "low current red" and most "low current red" LEDs are these groene laser 50mW . Ones in non-tinted packages often glow orangish or sometimes even yellowish orange at currents that they operate safely at - a secondary spectral band in the yellowish green does not lose efficiency at higher currents the way the main red band does. These LEDs are distinguished by a nominal peak wavelength of 690 to 700 nm.


A commercially-made Schmidt-Cassegrain or Maksutov telescope could project a small spot from an LED at a considerable distance groene laser 200mW . These both use a fairly fast (low f/number) primary mirror and a diverging (negative focal length) secondary mirror to give the net effect of a long focal length slow (f/10 to f/12) optical system. I have a 4 inch diameter SCT with 1.2 m focal length; the 8 inch SCTs are generally 2 m focal length. A 4 inch SCT is pretty small and light weight; 4 inches diameter, maybe a foot long, and a few pounds.


When economical, these shorter wavelength laser diodes will represent the enabling technology for yet another revolution in the storage capacity of optical drives (at least a factor of two better than even DVD). Compared to the 4.5 GB capacity of one surface, one side of a DVD, a DUD (Digital Ultra Disc/k) drive would hold about 13 GB/surface based on the wavelength difference alone (635/400 squared). The developers of the DVD standard have already (as of Spring, 2002) developed a DUD standard so the World will be ready and waiting when the cost of blue-violet laser diodes drops to a reasonable level. As if we need yet another new standard. :)


Message déposé le 23.04.2014 à 10:27 - Commentaires (0)


  Groene Laser Veiligheidsbril

laserkorting.nl levert oogbescherming op maat voor professionele gebruikers van laser- en ipl apparatuur. Of u nu werkzaam bent in een medische, cosmetische of industriële omgeving, wij hebben de juiste bescherming voor alle soorten lasers en ipl-systemen. Deze Veiligheidsbril voor groene laser is geschikt voor de bescherming van je ogen bij het gebruik van groene laserpennen. Zelf heb ik hem getest met een groene laserpen.


Veiligheidsbril voor groene laser


Functies en parameters

Naam: Beschermende eyewear van de groene laser

De golflengte van de bescherming: 520~540nm

De optische dichtheid OD: 5.0,(OD+5,OD+6)

Zichtbare lichte overbrenging: 55%

De absorptieeigenschappen van de bescherming: Globale bescherming


Het oogverwonding van de laser

De glazen van de laser is het lichaams 's gevoeligste orgaan. wegens de kenmerken van de laserenergie kan hoogst geconcentreerde ruimte en tijd. wegens concentrerende lensglazen leed een rol in de energie per eenheidsgebied van de retina laser aan straling dan de overeenkomstige hoeveelheid weerslag van bijna 10 keer het hoornvlies. De goede sterke zwart-wit laser, kleurenfundus is minimaal. Omdat de gepulseerde laserverwonding veel sneller is dan de knipoogjereflex (is de reflextijd van het oogknipoogje typisch 150-250ms, terwijl de gepulseerde laser kan zijn aangezien korte die 10ms), aan het extreme ogenblik, op een zeer klein gebied wordt gekoppeld, energie concentreerde zich op de versie, zelfs kunnen de lage dosissen laserstraling ook tot ernstige verwonding aan de retina of het hoornvlies leiden.


 


Message déposé le 15.04.2014 à 09:45 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 Contact



Tous les messages
Laser lamp sterrenhemel
3000mw groene laserpen
Krachtige blauwe laserpennen 2000mw
3000mW groene laserpen
Rode laserpen
Laserpen 500mw
2000mw Lasers Pointer
Laserpen krachtige
Optical Modulation of a Laser Pointer or Diode Laser Module
On-line Introductions to Diode Lasers
And Those High Power Pulsed Laser Diodes?
What's All the Fuss About?
Groene Laser Veiligheidsbril


Créez votre blog sur Notre-Blog.com
Un service Mariage Annulaire.com Echange DVD, CD, Livres, Jeux



Flux RSS
EVJF
Mariage
0.012 sec