Maillot de Cyclisme 2017 football, comme le
Maillot psg 2017  été Stade, puis dédicaces Beiluo
Ronaldo shirts het recht om hun mening als
September i år også fyre! Spanien den første Europa Cup Paris Saint Germain fodboldtrøjer effektivitet konge at bringe ham

2016, som mest effektive angriber i Spanien? Svaret kan overraske dig gøre: Torres! I år i alt T9 spillet 8 kampe i La Liga, 462 minutters spilletid, scorede 5 mål, 1 mål hver 92 minutter af liga effektivitet spike lyseste Spanien angriberen.
Spanien angriber Wang effektivitet

Jackson - Martinez begyndelsen af ​​februar til at forlade Atletico, Sverige fodboldtrøjer med 42 millioner euro af prisen for at slutte sig til Guangzhou Hengda, J Ma gå, T9 opstandelse. Hit 12 ligamål tørke Torres, J hest efter at have forladt det første felt i La Liga (3-1 Atletico slog Ewald) gevinster på mål. Kommer fra bænken T9, spille buddhismen score i overtiden, Torres Atletico og dette er hans første 100 mål.

Efter afslutningen af ​​den store årsag, 100-Torres virkelig finde den følelse. 15. februar de første 24 La Liga, Atletico Madrid slog Getafe 1-0, Torres vandt den første mulighed, han og hans partner Gerry Postmand to strejkende. Åbningen er kun 2 minutter Torres på den "anden shot" pause, Atletico Madrid fik et værdifuldt tre punkter. Runder i træk fortjenstfulde, Torres bliver bedre og bedre!
Torres mål mod Valencia når

Villarreal 0-0, 1-0 sejr over Real Madrid, Torres stille to runder. 3-1 nederlag væk til Valencia, T9 og fortjenstfulde service. Gerry Postman 24. minut mål hjalp Atletico Madrid 1-0, Qielishefu straks udlignet, spillet faldt i et dødvande.Paris Saint Germain fodboldtrøjer Torres spillede 63 minutter, scorede ni minutter senere for at hjælpe Atletico føringen. Dette spil af Torres har også en særlig betydning - dette er hans 300. karriere Atletico krig.
Torres bryde Betis mål.

Torres hår, kort hår fra tre syv, at det er nødvendigt at bære ind i hårnål hår. For nylig to La Liga, Torres brød endda område. 5-1 sejr over Betis, Cork sendt direkte bold, Torres-speed start, overhaling, når målmanden redder, Torres højre fod udenfor vristen udslyngning, bolden i lav højde for at tegne en lille bue nettet. 2016 tre ligamål, opportunistisk angriber Torres viser karakteristika dette mål, giver det en smag af højsæsonen T9 stil.
Torres til at bryde spanieren mål
Espanyol 3-1 Atletico Madrid, Torres og endda felt brød. Efter at have modtaget Cork krydser bolden, Torres præcis forventning og bevægelse, stopper brystet ud af den måde at drage fordel af forsvaret, i to-vagt dobbelt-hold, målmanden for at holde sagen i den nærmeste hjørne, rolig dyppet dart døde. Glem ikke, Torres mål mod Barcelona i Champions League, Atletico kvalificere sig til Champions League Top 4 ud af Barcelona spiller en afgørende rolle.
2016 Torres spillede 462 minutter i La Liga, hvor han scorede 5 mål, 1 mål hver 92 minutter, så effektiviteten er den øverste liga af de bedste spanske angriber! Ewald angriber Borja - Baston scorede 17 mål i La Liga i denne sæson, men på effektiviteten af ​​2016, Borja 108 minutter en bold Bituoleisi også næsten. Chelsea center Diego - Costa, 2016 Premier League scorer effektivitet er 124 minutter / Chelsea fodboldtrøjer kugle, Aduriz kom ud af året, La Liga 149 minutter / bold. Morata effektivitet i Serie A i år er 160 minutter / bold. Bosque ekstremt optimistisk Paco - Alcacer, kun scorede to mål i La Liga i år, 466 minutter / effektivitet er svært at komme med bolden hånd.
Torres bakke staten, som for ham, mindst dobbelt lykke er en god ting. T9 og Atletico Madrid kontrakt udløber til sommer, Simeone har sagt: »afhænger statens kontrakt," en fortsættelse af denne ydelse, forventes T9 kontrakt Europa Cup, Torres er ved at begynde en god tilstand Derefter blev han valgt til den nationale hjælp hold. 2008 Europa Cup-finalen at overhale Torres lore Lahm Tyskland, 2012 European Cup Golden Boot så heldig at få dette års Europa Cup, i DC Great problemer og skader, Paco state nedtur, Bosque Torres bringe det!
Message déposé le 16.04.2016 à 08:45 - Commentaires (0)