Le Blog de Terstegen2016 et Terstegen2016

 J+79



 Divers
Maillot de Cyclisme 2017 football, comme le
Maillot psg 2017  été Stade, puis dédicaces Beiluo
Ronaldo shirts het recht om hun mening als
September i år også fyre! Spanien den første Europa Cup Paris Saint Germain fodboldtrøjer effektivitet konge at bringe ham


  Ronaldo shirts het recht om hun mening als
Manchester City leiders hopen te gaan brak Juve verdediger naar de Blue Moon spelen niet verkopen oude vrouw
Onlangs heeft de "Italiaanse voetbal" gemeld dat de Premier
real madrid shop League club Manchester City en Juventus verdediger Bonucci aan elkaar gekoppeld, Bonucci Blue Moon van plan om de Premier League zo snel mogelijk mee te nemen. Echter, werd Manchester City CEO Soriano vrijgegeven anijs, beweert Bonucci initiatief contact Manchester City is van plan om over te lopen om rekening te houden in het kader van Guardiola, de club in plaats van het initiatief nemen om ze weg te lokken.
Zomer transferperiode, ga dan verder Bonucci rep en roer. Conti Guardiola Chelsea en Manchester City zijn Bonucci potentiële kopers. Echter, een zomer later, Bonucci bleef in Turijn. Het laatste nieuws is dat Juve Bonucci en werkt samen met zijn agent om te praten over de verlenging van de contracten, maar deze keer kwam onverwacht Bonucci nieuws dat ze willen meedoen Manchester City.
Volgens de woorden Soriano's, "De huidige situatie is dat meer en meer goede spelers kijken uit naar de samenwerking met Pep, werd hij lid van de array." Random, de Manchester City Chiefs veranderde het genoemde onderwerp Bonucci,
cheap jerseys

"Italië verdediger Bonucci is een van hen, hij wilde effect Pep, hij ons gecontacteerd. ik zal er nu sportief directeur van Juventus Paratici (Fabio Paratici) uitgewisseld commentaren, vertelde hij me, Bonucci is niet te koop, dit is de uiteindelijke uitkomst van het verhaal. "
Napoli doelman Pepe Reina toegegeven toegeven dat de tweede was het zijn plicht, moet hij niet denken Napoli fans uitgejouwd nadat het team te verliezen.
Met Besiktas match, Napels strafworp een penalty en uiteindelijk
voetbal tenue verloren met 2-3 thuis, na de wedstrijd, Reina zei: "De fans zijn de belangrijkste, moeten we de fans respecteren, maar we moeten nu is zelfvertrouwen. ik hoop dat de fans niet hun team boo, maar ze hebben het recht om hun mening als gevolg van gebrek aan vertrouwen uit te drukken, we maakten veel fouten. "
"Seizoen zal altijd gebeuren, moet je de kritiek te accepteren, het maakt je beter. Ik denk dat onze prestatie en dit voor de wedstrijd met Atlanta, Rome, veel van de vooruitgang, de ploeg controleerde de wedstrijd, maar moeten die


ronaldo shirts


fouten te vermijden tweede schone lei is mijn fout, ik zou niet plaatsen de
barcelona shirt
bal, enz., moet vroeg worden voorbereid. doelverdediger moet vooraf worden zin, ik dacht dat hij de kant geschopt, dus ik koos vechten. "
"Napels is een zeer speciale plek voor ons om kalm en vol vertrouwen te blijven, maar verliezen wanneer we voelen de druk toeneemt. Als het team te genieten van het voetbal, moet het team te winnen."

Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:(cliquez ici pour suivre le lien)

Message déposé le 20.10.2016 à 07:53 - Commentaires (0)




 Ajouter un commentaire

Votre nom


Votre e-mail


Votre commentaire


 Livre d'Or

 Contact



Tous les messages
Maillot de Cyclisme 2017 football, comme le
Maillot psg 2017  été Stade, puis dédicaces Beiluo
Ronaldo shirts het recht om hun mening als
September i år også fyre! Spanien den første Europa Cup Paris Saint Germain fodboldtrøjer effektivitet konge at bringe ham


Créez votre blog sur Notre-Blog.com
Un service Mariage Annulaire.com Echange DVD, CD, Livres, Jeux



Flux RSS
EVJF
Mariage
0.012 sec