Le Blog de Uruguay2016 et Uruguay2016

 J+2198



 Divers
Europa Cup den mest stødende] kender Italien fodboldtrøjer bolden først! Polen ikke kun Levante


  Europa Cup den mest stødende] kender Italien fodboldtrøjer bolden først! Polen ikke kun Levante
Europa Cup den mest stødende] kender bolden først! Polen ikke kun Levante
 Rutherford Særtilbud build "den mest kender Frankrig børn fodboldtrøjer bolden" kolonnen for dine spørgsmål. Europa Cup kamp i fuld gang, da du forstår bold kejser, har også deres egen hjemmeholdet. Selvfølgelig, en masse mennesker er bekymrede over Yankees, men hvis bolden, når vi taler, du hævder at være en polsk fans - at det selvfølgelig vil gøre din stil, smag anderledes. Sådan gør du en professionel polske fans gøre? Lad os høre et ord.

Som polske fans, må vi forstå, at polakkerne gerne hvilken slags fodbold. Sandheden er otte ord: ". Møl til flammen, modigt angreb" Hvis ikke vinde, hvis ikke vinde, så længe Polen modig at lancere angreb modstanderen, udføre en masse mål, vil de polske fans være tilfredse. Ligesom så tør bruge stål hest, den fjendtlige fly kanon desperate kamp med den polske kavaleri, som polakkerne kærlighed sådan en helt.

Selvfølgelig er der er en polsk fodbold kvaliteter: Det er en masse polske afstamning spillere udvalgt til landsholdet og andre krig. Tre vigtige spillere som Tyskland Klose, Podolski, Tello Shove Chomsky, England - Andy Johnson, Czech international Jarosik et al. Hvis disse mennesker har valgt at kæmpe i Polen, vil det polske hold styrken være mere kraftfuld.

Generelt enige om, at der er to fodbold Polen velstående periode. Velstand er det første af det sidste århundrede, 70--80 år. 1974 VM i Tyskland, Polen slog Argentina 3-2 gruppespillet, besejre Italien 2-1, 7-0 Kuangtu Haiti, de slog Jugoslavien 2-1 i slutspillet, selvom semifinalen tab til Tyskland, men kampen om tredjepladsen slå Brasilien for at vinde den tredje. 1982 World Cup kvalificerende gruppe efter Polen, den anden gruppe etape slog Belgien, det tidligere Sovjetunionen avancerede til semifinalen, tabe til eventuel mester Italien selv, men for det tredje kamp 3-2 nederlag Platini kommandoen over det franske hold igen for at vinde tredje sted.

[Europa Cup] kender bolden mest offensive-orienteret! Polen ikke kun Levante

Platini har arbejdet med berømte polske stjerne Boniek (til højre)

Denne velstående periode i Polen World Cup hold 14 spil at lave 27 mål, modregne en "bølge af angribende fodbold." På vegne af de to spillere: en shooter Rato, der vandt 1974 World Cup topscorer. En anden er RUSLAND fodboldtrøjer Polens største stjerne Boniek, den tidligere Juventus (officielle hjemmeside data) Tucci core rygrad, i 2009 vandt Golden Foot er inspireret en generation af polsk nationalhelt. I denne periode med Michel Platini Boniek, Laudrup berømte fodbold gigant.

Efter opblomstringen af ​​polske fodbold i dvale i årtier, gik glip af World Series. Men i de seneste år, har den polske fodbold gjort store fremskridt siden det nye århundrede, har Polen deltaget i World Cup to gange og den europæiske Cup tre gange. På nuværende Europa Cup-kvalifikationskamp, ​​Polen 10 spil og scorede 33 mål, 53 europæiske kvalifikationsturneringer til at deltage i teamet scorer det mest. Polakker se igen, hvad de forventer at angribe fodbold.

I dag, Polen, topspillere er Bayern München center Lewandowski, han er også betragtes som den bedste center i Europa i øjeblikket. Dette Dortmund wing to herrer Bulashenqi Khodorkovsky, Pishi Cech, Europa Cup mester Sevilla Tieyao Kerry Jovi Senanayake, der også betydelig styrke. Endnu vigtigere er, det samme som året for Polen, nutidens Polen igen smidt ud af spændende angribende fodbold.

Den nuværende europæiske Cup, Polen og Tyskland, Ukraine, sammen med Nordirland i gruppe C, mainstream gaming Selskabet mener, at Polen er styrken af ​​denne gruppe, den anden stærkeste hold i 24-holdet kvalifikationsrunde systemet 16 hold, det polske hold målet er ikke bare for at vinde gruppen, men også bestræbe sig på at gå videre i slutspillet.

Selvfølgelig, hvis du vil have en forståelse af Poland, Italien fodboldtrøjer Polen favorit kejser kender bolden, du behøver, er for den polske offensiv fodbold juble - fordi møl angreb, dette er den mest klassiske af polsk fodbold
Message déposé le 27.05.2016 à 04:25 - Commentaires (0)


 Livre d'Or

 Contact



Tous les messages
Europa Cup den mest stødende] kender Italien fodboldtrøjer bolden først! Polen ikke kun Levante


Créez votre blog sur Notre-Blog.com
Un service Mariage Annulaire.com Echange DVD, CD, Livres, Jeux



Flux RSS
EVJF
Mariage
0.015 sec